Tijdelijk huren Leeuwarden

Tijdelijk wonen in Leeuwarden? Hier is de sleutel!

Bent u expat, werkt of verblijft u tijdelijk in Leeuwarden of in de omgeving, maar u hebt geen zin of tijd om alles te verhuizen of maandenlang in een duur en onpersoonlijk hotel te bivakkeren? Jacobijnerkerkhof 9 biedt u de mogelijkheid lekker te wonen met alle comfort en privacy van het oudste en unieke stadsdeel van Leeuwarden.

Sleutel-klaar huren in Leeuwarden?

Tijdelijke woonruimte in Leeuwarden is zo geregeld. Wilt u sleutelklaar wonen zonder ingewikkelde verhuizing? Stuur uw mailadres en telefoonnummer en wij nemen binnen 2 uur contact met u op.

"Ik vind het een ontzettende fijne en mooie plek om te wonen. Het is een prachtige moderne en knusse woning, met alles erop en eraan. Op een geweldige locatie midden in de stad maar toch op een rustig plekje. Ik heb er met heel veel plezier gewoon!" ~ Sonja van der V.

uizichtmonument

Waar ligt het?

Het sfeervolle huis ligt rustig aan het autovrije plein voor de Grote Kerk ook wel de Jacobijnerkerk genoemd, het oudste monument van Leeuwarden. Naast het huis is de dubbele poort van het historische en bewoonde Boshuizen Gasthuis, het laatste 17e eeuwse hofje van Friesland. Op een paar minuten loopafstand is het winkelhart van Leeuwarden met het Fries Museum, Keramiekmuseum Princessehof, het stadspark met de natuurhaven de Prinsentuin, het Fries Natuurmuseum en leuke winkels, twee parkeergarages en een Jumbo supermarkt.

IMG_8168
gasthuis
FullSizeRe8nder
herfst
IMG_8145
Tijdelijk huren in Leeuwarden

Volledig ingericht en gestoffeerd in eigentijds design

Het huis is geschikt voor mensen die tijdelijke woonruimte in Leeuwarden zoeken. Ook huur voor de langere termijn is mogelijk. Het is volledig ingericht in eigentijds design. De lichte designkeuken is uitgerust met vaatwasser, magnetronoven, 4 pits gasfornuis en koelkast. De kamer is zonnig en biedt uitzicht op de historische omgeving van het voormalige armenweeshuis, het Joodse schooltje en de Grote of Jakobijnenkerk. Hier leest u de ervaringen van tijdelijke bewoners.


Sleutelklaar huren in Leeuwarden?

Tijdelijke woonruimte in Leeuwarden is zo geregeld. Wilt u sleutelklaar wonen zonder ingewikkelde verhuizing? Stuur uw mailadres en telefoonnummer en wij nemen binnen 2 uur contact met u op.

vensterbankkamer
welkom