Gemeubileerd_wonen_in_Leeuwarden
achterkamer
voorkamer
welkom

Het huis

Het huis Jacobijnerkerkhof 9 is van omstreeks 1900 en verbouwd in 1950. Het is totaal gerenoveerd tot een sfeervol comfortabel huis voor tijdelijk wonen in het historische en rustige centrum van Leeuwarden.

Maximaal comfort

Alle ruimtes zijn compleet gestoffeerd. En het huis is volledig ingericht met designmeubels, verlichting en apparatuur en voorzien van internet. Zelfs het 6-delige servies, het glaswerk, de pannenset en het bestek liggen kant en klaar in de kast. U hoeft bij wijze van spreken alleen nog maar uw tandenborstel mee te brengen ...

"Binnenstappen, je thuisvoelen en nooit meer weg willen. Zo voelt het huis.
Perfect in de binnenstad, midden in het leven, maar toch rust. Super!" ~ Janet D.

Begane grond

Beneden komt u via de hal links in de woonkamer. De woonkamer heeft een zithoek met fauteuils en een bank en tv en een eethoek met een eettafel en vier stoelen en twee kasten. Rechts komt u via de hal uit in de moderne keuken voorzien van vaatwasser, vier-pits gasfornuis, koelkast, combi-magnetron en Nespresso-apparaat. Beneden komt u via de hal rechtdoor in het modern toilet met fonteintje.
Het huis heeft geen eigen tuin. Wel is er ruimte om buiten te zitten bij het huis of onder de grote eikenboom in het altijd groene en ruime plantsoen voor het huis.

Eerste verdieping

De riante, zonnige slaapkamer en studie met bureau op de eerste verdieping is compleet met garderobekasten en een tweepersoonsbed uitgerust. Het huis heeft een luxe badkamer met een ruime inloopdouche.

achterkamer2
IMG_8160

Parkeren auto en fiets

In de binnenstad van Leeuwarden geldt zowel betaald parkeren als parkeren door vergunninghouders. De parkeerduur voor bezoekers is beperkt. Betaald parkeren kan vlakbij op 2 minuten lopen aan de Groeneweg voor maximaal 2 uren. Wilt u langer parkeren dan kunt u gebruik maken van een van de twee parkeergarages in de buurt: parkeergarage Oldehove op 450 meter of parkeergarage Hoeksterend op 500 meter van het huis. Bij deze parkeergarages kunt u ook een maand- of jaarabonnement nemen. Een parkeervergunning kunt u onder bepaalde condities aanvragen bij de gemeente Leeuwarden. Uw fiets kunt u buiten kwijt of in de gratis fietsenstalling Sint Jacobsstraat op 5 minuten lopen van het huis.

IMG5999pefiltered

 De kaart 

Hier ziet u de exacte locatie van het huis: Jacobijnerkerkhof 9.

 De kaart 

Hier ziet u de exacte locatie van het huis: Jacobijnerkerkhof 9.